Κατασκευή Ιστοσελίδας

Στην Web Adventure η Κατασκευή Ιστοσελίδας δεν αποτελεί μία ακόμα δουλειά,
είναι το πάθος μας και το δημιουργικό μας μεράκι.

Εξατομικευμένος Σχεδιασμός

Για εμάς η κάθε Ιστοσελίδα πρέπει είναι μοναδική, να μην βασίζεται σε έτοιμα templates, ούτε και να αποτελεί αντιγραφή ιστότοπου με σχετικό ή όχι υλικό.

Σχεδιάζουμε και Κατασκευάζουμε την Ιστοσελίδα σας με έμπνευση και φροντίδα. Συνδυάζουμε την Δυναμική Λειτουργία με την Ξεχωριστή Αισθητική, προσαρμοσμένη πάντα στις δικές σας επιχειρηματικές δραστηριότητες, ανάγκες, αλλά και φιλοδοξίες.

Νέα Εποχή

Διανύοντας την εποχή της πληροφορίας κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της και έχει υψηλές βλέψεις ανάπτυξης, χρειάζεται μία Επαγγελματική Ιστοσελίδα.

Σήμερα, ο εν δυνάμει πελάτης έχει πάντα πρόσβαση στο διαδίκτυο. Στο γραφείο, το σπίτι, τον δρόμο, όπου κι αν βρίσκεται μπορεί πλέον εύκολα και με μία απλή κίνηση να εντοπίσει την επιχείρησή σας.

Η Κατασκευή Ιστοσελίδας προσφέρει κύρος και αξιοπιστία στην επιχείρησή. Εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στον επισκέπτη. Παράλληλα επικοινωνεί εύκολα και άμεσα, υπηρεσίες, προϊόντα και νέες συνεργασίες τις οποίες παρέχετε.

Δυναμική Ιστοσελίδα

Στην Web Adventure η Δημιουργία Ιστοσελίδας γίνεται με την χρήση Σύγχρονης & Διαδραστικής Πλατφόρμα Διαχείρισης η οποία συντελεί στην εύκολη ανανέωση του περιεχομένου της ακόμα και από απλούς χρήστες.

Η επιχείρησή σας απολαμβάνει μία Ιστοσελίδα λειτουργική αλλά και φιλική στους χρήστες (user experience) και τις μηχανές αναζήτησης (web standards, SEO friendly), μέσα από την οποία τα προϊόντα και οι υπηρεσίες σας προβάλλονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Responsive Layout

Ο Επαγγελματικός σας Ιστότοπος εμφανίζεται επιτυχώς σε όλες τις βασικές διατάξεις ηλεκτρονικών συσκευών

• Κίνητό (Small)
• Tablet 7’’ (Medium)
• Tablet 10’’ η Small Desktops (Large)
• Desktop & Laptops > 13’’ και Wide Screens (XLarge)

Browser Compatibility

Η εμφάνιση του πραγματοποιείται σωστά σε όλους τους γνωστούς browsers (IE, Mozilla, Firefox, Google Chrome, Safari)

Η φιλοξενία του γίνεται σε δυναμικό Server που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις της κίνησης της ιστοσελίδας σας.

Επιπλέον και κατόπιν παράδοσης της ιστοσελίδας, είμαστε πάντα δίπλα σας προσφέροντας VIP τεχνική υποστήριξη ώστε να γίνει σωστά ο εμπλουτισμός της ιστοσελίδας με επιπλέον υλικό.

Ελάτε να σας Γννωρίσουμε & να συζητήσουμε από κοντά για το νέο σας Project.

Φόρμα Επικοινωνίας